Thursday, December 27, 2012

CALL YOU MINE

Thanks JUNSU 2PM cos bring me to hear this song... Just find out while watching The Romantic & Idol... This song really attract me to download and keep repeating listen to the song....

Let me explain, the vision in my brain

Close my lids and see you, then I get an eye strain

Then the migraine, as I enchain my melody

Me spend the week like my name is Jake Sully

I could be the kid and you can be karate

You could be my Angie and I could be your Brad Pitt

Fill me up like a cup poured in the coffee

I don't really mind just know that you got me


About not too long ago, I woke up feeling kind of blue (So I)

Picked up my phone and I decided that I hit up you (So then)

We talked for a little while, ask me if I could roll through (So we)

Met up, got food, and we spent time till the night was through


(Can I) call you my own, and can I call you my lover

Call you my one and only girl

(Can I) call you my everything, call you my baby

You're the only one who runs my world

(Can I) call you my own, and can I call you my lover

Call you my one and only girl

(Can I) call you my everything, call you my baby

You're the only one who runs my world


I remember this night we had, outside on the grass us two (We were)

Gazin' at stars who smiled as my eyes only turned towards you (I knew)

There was no one else I needed and my loves never felt this way (I wasn't)

Too sure if you would mind I was nervous but I had to say


(Can I) call you my own, and can I call you my lover

Call you my one and only girl

(Can I) call you my everything, call you my baby

You're the only one who runs my world


Girl can I, call you mine, you and me, happily, by my side

Through day and night, let it be known, that you're my own

Girl can I, call you mine, you and me, happily, by my side

Through day and night, let it be known, that you're my own


(Can I) call you my own, and can I call you my lover

Call you my one and only girl

(Can I) call you my everything, call you my baby

You're the only one who runs my world


video

Just love this song....(^.^)

Tuesday, December 25, 2012

Friends while @ ASTRO (◕‿◕)

Tgk tajuk... Nampak noo nk citer pasal memembe kt ASTRO... Bukan nak mengumpat... Just nk kongsi how Good get to be friends with them... Diaorg so GENEROUS...KIND,..LOVELY.... SPORTING...COOL...Nampak tak aku bold perkataan tuh... Asaitet!! (^.^).... While masa2 training kt ASTRO (means masa awal2 masuk la),, made a few good friends.. for me la..dont know what they think about... but for me... Diaorg la paling BEST waktu tuh... Miss J and Datin F adalah yg paling rapat... pergi keje sesama..sanggup tggu kt memana stesen LRT nak gerak sesama... yelah,dah xtau mna office nya...huahuahua... sbb masa training ,group kiteorg ni di train di 3 office..  satu di bukit jalil, while the others dkt Ampang n Masjed Jamek... group kiteorg je yg teraniaya sbb TIGA2 tempat tuh kitaorg bantai... Ape punya jadual ntah... hahaha... Miss J and Datin F nih sape sangka diorg nih actually gila2 n sporting..tgk muka skema jek.. YElah... budak UIA katakan... Takut ceq.... But at last xdela "heran" mna pon... hahaha... kje kiteorg berjalan...asal ada cuti jek,berjalan - jalan, window shopping... tgk beg,tgk kasut...pastu aim...next salary... thats what we gonna buy... pernah sekali aku MC, Datin F dah benti keje waktu tuh,,so mintak dia Teman bawak pergi klinik,,, dah pergi klinik... pergi office nak jmpa Miss J... punya la jahat...aip... nakal...punya la nakal kiteorg ni hasut Miss J ponteng kerja...kuang3... nasib Miss J terpengaruh... kannnn...Nampak tak permainannya... hahaha... Tapi,sayang ME and Datin F xle lepak sesama selalu ngan Miss J... Sebb nya Miss J di masukkan ke group lain waktu first kiteorg ON FLOOR... So,gegambar kenangan kiteorg banyak masa kiteorg training jek... but tu pon dah cukup .. sbb nya, banyak gila... (GILER CAMERA)... dah la guna phone dak Datin F jek.. Gambar TUAN PUNYER PHONE pon xbyk mcm gmbar ME and Miss J... hahaha.... Kenapa aku asyik bebel pasal mereka berdua?? sebab nya masa aku byk habis dgn diorg..  but... GROUPMATE yg lain pon, wonderfull... Semua nya masuk air... Tak LUPA JUGAK buat Cik Azie, Kak Farah, Cik Zira, Cik Yana, Datin Niza, Datin Wani dgn ramai lagi... Diorg ni sume menceriakan hidup aku... Klaunakcite perangai sorang2,panjang la post nih... So aku simpulkan disini,,mereka semua hebat2 n wonderful blaka... Oh ya,xlupa juga buat dua jejaka SEMALAYA sbb diorg jek wakil KAUM ADAM dalam group training kiteorg..haha... 


Whatever it is... Aku nak cakap aku RINDU korunk!! *gedik*



 ME tudung merah, Miss J tudung maroon and Datin F tudung hijau










Nampak tak, TUAN PUNYER PHONE punyer gambar Banyak mana???!!


PICTURES SATU GROUP
 with our CUTE Trainer Mr Armaan









persahabatan diwarnai dgn berbagai pengalaman suka dan duka, dihibur dan disakiti, diperhati dan dikecewakan, didengar dan di abaikan, dibantu dan ditolak, namun semua ini tidak pernah sengaja dilakukan dgn tujuan kebencian..
MAAFKAN AKU ANDAI MENGGURIS HATI KALIAN

Sejuta rangkaian kata,
Terwujud berbagai memori,
Untuk seorang sahabat,
Yang setia mengisi hati dan hari...

TERIMA KASIH


P/S : Nape aku guna Datin.. ?? hehe

SAYANG

Sayang apa khabar dengan mu
Di sini ku merindukan kamu
Ku harap cinta mu takkan berubah
Kerna di sini ku tetap untukmu

Sayang apa khabar dengan mu
Cobalah kamu telefon diriku
Ku rindu dengar suara indahmu
Kerna dirimulah semangat hidupku

Sayang dengarlah permintaan ku
Jangan ragu kan cintaku
Sayang percayalah apa kataku
Kerna ku sayang kamu

Sayang dengarlah permintaanku
Jaga hatimu untukku
Sayang dengarlah bisikan hatiku
Kerna ku sayang kamu
video


Just Love This Song...





 

Saturday, December 15, 2012

Elite Animation Sdn Bhd Memories

Hye....Hye... Di saat tercatitnya warkah ini, aku merindui kenangan aku sebelum ini... Merindui situasi di Elite Animation Sdn Bhd, warga Elite,, oh ya btw, CONGRATULATIONS kak Hana di atas selamat melahirkan seorang baby cute girl... Disebabkan aku dah lama tak update,  maka banyak la post2 yg akn masuk ..hahaha...

Aku ingt lagi disaat aku mula meragui dengan keputusan aku untuk meneruskan kerjaya aku di Elite  Animation Sdn Bhd.. Aku mulai rasa syarikat ini tidak mampu membawa aku ke kerjaya yang sepatut nya,, walaupun aku diberi kepercayaan untuk memegang jawatan sebagai pembantu produser pada usia yang sangat muda, malah tiada pengalaman pekerjaan, tapi aku masih lagi tidak puas hati dengan pencapaian ini.. Tamak kah aku?? Persoalan ini bermain di fikiran selama 3 bulan... Aku apply kerja di tempat lain... Pergi interview dengan keadaan yang tak bersedia akibat kerja yang terlalu banyak, sentiasa amik Emergency Leave(EL) sbb aku xde cuti tahunan... Alhamdulillah aku berjaya mendapat tawaran bekerja di ASTRO... kisah ku di ASTRO lain pulak ceritanya... hahaha... (nanti i citer k)...

Nie masa gotong royong oopis pasang almari baru...


oops.. fie... 





see..how messy the studio is???towel???

opps..paan.. sory.. sexy u...



 mal.... huhuhu... sory.. tp ni kenangan aku..hehe


used to be my workstation... 2monitor and

 1 TV



dan keje kiteorg adalah makan,,,makan,,, dan makan..